In elk gebouw gebeurt iets....

De hele dag zijn er mensen werkzaam en aanwezig in diverse gebouwen zoals scholen, sportcomplexen, bejaardentehuizen, zorginstellingen etc. Ook op deze plaatsen is het belangrijk dat er goed geventileerd wordt en dat het aanwezige ventilatiesysteem schoon en fris is. Als de ventilatie niet goed functioneert gaat dit ten koste van de concentratie. De kamertemperatuur in bejaardentehuizen en zorginstellingen ligt veelal hoger en ook hier is een goede ventilatie geen overbodige luxe.

Hoe vaak ventileert u in uw gebouw, kantoor? Staan er regelmatig ramen of roosters open? Ventileren is 24 uur per dag nodig!  Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden, moet er ook meer geventileerd worden.
Ventileren is daarom noodzakelijk om de vuile lucht te verwijderen uit het gebouw, wat resulteert in een frissere en gezondere leefomgeving. Vochtophoping in het gebouw door slechte ventilatie zorgt voor aanzienlijke schimmelgroei en een muf leefklimaat wat ten koste gaat van je gezondheid. Denk aan je concentratievermogen en de medemens.
Ieder mens, met of zonder lichamelijke klachten zonder astma, cara, etc. is zeer gebaat bij een goed werkend ventilatiesysteem.

Wilt u meer informatie en een prijsopgave ontvangen, neem dan contact met ons op. 

In uw aanvraag ontvangen wij graag:

* het type systeem

* de omvang van het gebouw, de ruimtes

* uw woonplaats

* uw contactgegevens